Rólam

Kezdetektől napjainkig

Grób Gergő
Grób Gergő
➤ Sziasztok! 🙂 Pár mondatban mesélnék magamról, kiskorom óta imádok fotózni és később a tanulmányaimat fotográfia szakon el is végeztem Budapesten. Elképesztően jó érzés, hogy a hobbim lett a munkám. Átlépve a 32. évemet büszkén tudhatok a hátam mögött több, mint 100 esküvői fotózást, és rengeteg porté és családi fotózásokat. Sok szuper embert ismertem meg eddig, és ezért imádom ennyire a fotózásokat. Saját esküvőmön is túl maximálisan átérzem a pároknak az igényeit, érzéseit, ezért a célom segíteni mindenben a Nagy Napon.
➤ Munkáimmal lehetett találkozni a magyar kereskedelmi csatornákon (RTL KLUB, TV2) illetve a közszolgálati csatornákon is (M1, DUNA TV) valamint újságoknál, magazinoknál (JOY MAGAZIN, BUSINESS JOURNAL, BLIKK, KISALFÖLD).
➤ Célom, hogy olyan különleges fotókat készítsek, amiket egész életetekben imádni fogtok! Fontos számomra az események hangulatának valósághű visszaadása, és az érzelmek kifejezése. Imádom a munkám és nagyon szeretek emberekkel dolgozni. A fotózás velem egy vidám szórakozás! 🙂
Olvasd el a vélemények menüpontban, hogy mit írtak rólam akikkel együtt dolgoztam.
Remélem nemsokára találkozunk egy fotózáson! 🙂
 

Szépséges feleségem, Thaly Eszti, A kertész lánya virágbolt tulajdonosa, így akik leszerződnek velem nekik kedvezményt ad esküvői dekorációkra! Szerintem nála nincs jobb esküvői dekoros a világon! (Elfogult vagyok tudom!) 🙂
Eszti munkáit megtalálhatjátok: Facebookon, Instagramon és a www.akerteszlanya.hu oldalon. Írjatok neki is bátran árajánlattal kapcsolatban! 🙂

 

Thaly Eszti

Thaly Eszti


Nézzd meg az áraimat!

Árak

Portfolió

Legfrissebb munkáim

Vélemény

Vélemények rólam
 • “Gergővel nagyon jól ment a fotózás, gyorsan és precízen dolgozott. Nagyon tetszettek a képek amiket rólam készített, csak ajánlani tudom mindenkinek!”
  CSEPREGI ÉVA
  CSEPREGI ÉVA
  énekesnő
 • „Nagyon jó volt a közös munka Gergővel, már a nyers képeknél éreztem, hogy tetszeni fog a végeredmény! Nagyon együttműködő volt és nyitott az ötleteimre, de szerettem, hogy közben van saját elképzelése is a dolgokról! Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni!”
  ISZAK ESZTI
  ISZAK ESZTI
  MŰSORVEZETŐ
 • "Egy picit mindig félek, ha egy új fotóssal dolgozom együtt, vajon mennyire tudunk majd egymásra hangolódni. Gergővel már az első pillanattól abszolút gördülékenyen ment a közös munka. Gyors, precíz és nagyon jó meglátásai vannak! Köszönöm a közös munkát!"
  HORVÁTH ÉVA
  HORVÁTH ÉVA
  Modell
 • "Gergőnek a képei tele vannak élettel. Elképesztő érzéke van ahhoz, hogy megragadja a pillanatot."
  SZABÓ PÉTER
  SZABÓ PÉTER
  MOTIVÁCIÓS ELŐADÓ
 • „Gergő egy fiatal, energikus és igazán kreatív fotós, megvan benne az az alázat, ami egy fotózáshoz kell! Nagyon jó hangulata volt a fotózásnak, igazából semmi negatívot nem tudnék mondani, a képek is szuperek lettek!”
  ALESKA
  ALESKA
  Modell
 • "Amennyiben azt szeretnéd, hogy jó hangulatban remek képek készüljenek rólad, bátran ajánlom G-t. Már a helyszínek kiválasztása alatt érzed majd mennyire szereti amit csinál, és a tökéletes minőségre törekszik!"
  FREDDIE
  FREDDIE
  Énekes
 • "Azt szeretem ezekben a képekben, hogy nem egy idegen nő néz vissza rám. A célunk az volt, hogy a hétköznapi énemet mutassuk meg, milyen vagyok, hogy viselkedem a színpadon kívül. Egy percig sem éreztette velem Gergő, hogy pózolnom kellene, vagy máshogy viselkednem. Az eredmény pedig abszolút természetes lett. 🙂 "
  LOLA
  LOLA
  Énekesnő
 • "Gergővel nagyon gyorsan és hatékonyan tudtunk dolgozni. Jó érzékkel fedezte fel milyen helyzetekben érzem magam természetesen és kényelmesen. Rengeteg ötletet hozott a fotózásra, amelyek közül ki tudtam választani a személyiségemmel összeilleszthető elképzeléseket!"
  CHRIS LAWYER
  CHRIS LAWYER
  DJ