Vélemények

Vélemények rólam
ISZAK ESZTI
„Nagyon jó volt a közös munka Gergővel, már a nyers képeknél éreztem, hogy tetszeni fog a végeredmény! Nagyon együttműködő volt és nyitott az ötleteimre, de szerettem, hogy közben van saját elképzelése is a dolgokról! Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni!”

ISZAK ESZTI

VIVA TV MŰSORVEZETŐ
HORVÁTH ÉVA
"Egy picit mindig félek, ha egy új fotóssal dolgozom együtt, vajon mennyire tudunk majd egymásra hangolódni. Gergővel már az első pillanattól abszolút gördülékenyen ment a közös munka. Gyors, precíz és nagyon jó meglátásai vannak! Köszönöm a közös munkát!"

HORVÁTH ÉVA

Modell / Müsorvezető
SZABÓ PÉTER
"Gergőnek a képei tele vannak élettel. Elképesztő érzéke van ahhoz, hogy megragadja a pillanatot."

SZABÓ PÉTER

MOTIVÁCIÓS ELŐADÓ
ALESKA
„Gergő egy fiatal, energikus és igazán kreatív fotós, megvan benne az az alázat, ami egy fotózáshoz kell! Nagyon jó hangulata volt a fotózásnak, igazából semmi negatívot nem tudnék mondani, a képek is szuperek lettek!”

ALESKA

FREDDIE - FEHÉRVÁRI GÁBOR ALFRÉD
"Amennyiben azt szeretnéd, hogy jó hangulatban remek képek készüljenek rólad, bátran ajánlom G-t. Már a helyszínek kiválasztása alatt érzed majd mennyire szereti amit csinál, és a tökéletes minőségre törekszik!"

FREDDIE - FEHÉRVÁRI GÁBOR ALFRÉD

EUROVÍZIÓ 2016
LOLA
"Azt szeretem ezekben a képekben, hogy nem egy idegen nő néz vissza rám. A célunk az volt, hogy a hétköznapi énemet mutassuk meg, milyen vagyok, hogy viselkedem a színpadon kívül. Egy percig sem éreztette velem Gergő, hogy pózolnom kellene, vagy máshogy viselkednem. Az eredmény pedig abszolút természetes lett. 🙂 "

LOLA

ANTAL TIMI
„Kreativitás, humor, kellő felkészülés, lazasággal egybekötött gördülékeny és élvezetes munka. Ezekkel a szavakkal tudnám legfőképp jellemezni a közös fotózásunkat. Remélem sok ilyen lesz még! 🙂 ”

ANTAL TIMI

X-Faktor
DJ CHRIS LAWYER
"Gergővel nagyon gyorsan és hatékonyan tudtunk dolgozni. Jó érzékkel fedezte fel milyen helyzetekben érzem magam természetesen és kényelmesen. Rengeteg ötletet hozott a fotózásra, amelyek közül ki tudtam választani a személyiségemmel összeilleszthető elképzeléseket!"

DJ CHRIS LAWYER

VÁRHEGYI LUCAS PALMIRA
„Gergő egy igazán barátságos, segítőkész fotós! Mellette még a legzárkózottabb ember is felszabadul, és ezt saját tapasztalatomból mondom! 🙂 Nagyon vicces és felszabadult hangulatban telik vele az a pár óra, míg együtt dolgozik vele az ember! Ezt felül múlva persze rettentő jó képek is készülnek!”

VÁRHEGYI LUCAS PALMIRA

RISING STAR
JÓZSA JANKA
„Szívből ajánlom mindenkinek, aki a megfelelő fotósát keresi, mert Gergő nagyon precíz, figyelmes és minden képben benne van a szíve-lelke!”

JÓZSA JANKA

MEGASZTÁR
KÁLMÁN CSILLA
"Kreativitás, pörgés, maximalizmus, tudatosság: így tudnám Gergő munkáját jellemezni. Nagyon figyel a részletekre, a szimmetriára, ami a legtöbb fotósnál ilyen mértékben hiányzik. Rengeteg fotózáson vettem már részt szakmámból kifolyólag, de Gergő munkáját a mai napig a legkedvesebbek közt tartom számon!"

KÁLMÁN CSILLA

Kétszeres Világbajnok Sportmodell
NYITRAI DALMA
„Nagyon jó volt Gergővel együtt dolgozni, fiatalos lendülete és kreativitása hozzásegített engem is egy felszabadult jó hangulatú fotózáshoz és a képek is elképesztőek lettek! 🙂 ”

NYITRAI DALMA

FACE OF BEAUTY HUNGARY MODELL
GÁL ALEXANDRA
„Gergő egy nagyon tehetséges fotós, az egyik kedvencem! Többször dolgoztunk már együtt, amik nagyon jó hangulatban teltek, a végeredményben nagyon precíz és maximalista. 🙂 Teljes mértékben elégedett vagyok az általa készített fényképekkel, amik készítése feledhetetlen élmény volt. Mindenkinek szívből ajánlom, ha szereti a megbízhatóságot, a minőséget! Remélem még lesz alkalmam együtt dolgozni vele. 🙂 ”

GÁL ALEXANDRA

SUGARBIRD MODELL
PETKOVICS DIA
"Gergő gyors, pontos és kommunikatív. Rendszeres koncertjeim kapcsán gyakran kap utolsó pillanatos kéréseket tőlem, amelyeket mindig igyekszik a leghatékonyabban megoldani. Tehetséges, győri srác, kívánom, hogy tartsa meg emberi és szakmai alázatát a fővárosban is. Szeretem a fotókat, amelyeket rólam készít. Ez a legfontosabb érv, ami egy fotós mellett szólhat!"

PETKOVICS DIA

VÖRÖS MARCELL
"Természetemből adódóan elég nagy elvárásaim voltak, és a fotózás elején kicsit aggódtam is, hogy mi sül ki majd az egészből. Gergő ezeket a kételyeket nagyon hamar eloszlatta, ugyanis a kellemes személyiségén túl hamar bebizonyosodott az is, hogy vér profi a szakmában. A közel 2 órás fotózás alatt végig rám koncentrált, aminek meg is lett az eredménye. A kész képek minősége messze felülmúlta az elvárásaimat, ráadásul az áruk is nagyon kedvező volt szerintem. A jövőben nem is kérdés, hogy kit keresek fel ha kiváló fotókra lesz szükségem. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Gergőt!"

VÖRÖS MARCELL

SZABÓ ZSANETT
„Mit is mondhatnék… Szerintem kicsit sem túloznék azzal, ha azt mondanám, hogy ez talán az eddigi legjobb fotózás volt, amin részt vehettem. Gergővel nagyon könnyedén lehet együtt dolgozni, nem volt kétségem afelől, hogy a fotók is szuperek lesznek és így is lett. Gördülékenység, közvetlenség, vidámság, lazaság és profizmus. Imádtam! Köszönöm neki is, és a többieknek is akik közreműködtek! Hálás vagyok!”

SZABÓ ZSANETT

KOVÁCS GERGELY
"Nekem 3 dolog fontos, amikor együtt működöm valakivel: legyen profi, csinálja tiszta szívből amivel foglalkozik, és maximálisan figyeljen oda az ügyfélre/szolgálja ki a felmerülő igényeit. Gergőről elmondható, hogy nem hogy eleget tett ezeknek, de túl is szárnyalta őket a profizmusával, alázatával és odafigyelésével. Bármikor felmerül bennem a jövőben az igény, hogy fotót/videót készíttessek magamról, őt fogom hívni, és nektek is szívből ajánlom, mert maximálisan meg voltam elégedve a munkájával!"

KOVÁCS GERGELY

VÁRHEGYI TAMÁS
"Gergő a rendezvényünkön remek érzékkel kapott lencsevégre olyan pillanatokat, amikből utána nagyon jó marketing képek lettek. Imádtuk!"

VÁRHEGYI TAMÁS

ONLINE SIKERTITKOK
HIRSCH ATTILA
"Amikor találok egy olyan előadást vagy tréninget ami érdekel, mindig meg szoktam nézni az adott előadásról készült képeket. A legtöbb esetben unott arcokat, fásult tekinteteket, SŐT néha - néha ásító embereket látok. Ilyenkor pedig mindig elgondolkozok azon, hogy én vajon szeretnék-e egy ilyen "fantasztikus" tréningen részt venni. Gergőnek ezzel szemben kiváló érzéke van ahhoz, hogy elkapja az igazán életteli pillanatokat, így az előadásról készült képeim pontosan azt sugallják, amit szerettem volna. Életteliek, vidámak, és energikusak… Köszönöm!"

HIRSCH ATTILA

PÉNZMÁGNES SZEMINÁRIUM
SZABÓ ORSOLYA
"Számomra igen meghatározó nap volt, a fotózásunk napja Gergővel. 🙂 Tele izgalommal érkeztem meg hozzá, amit igazán jól kezelt, így a közös fotózásunkat átjárta a nyugalom és biztonság érzete. Ez nagyon sok mindennek volt köszönhető, amit kiemelnék az Gergőnek a szaktudása, maximalizmusa, és az a hangulat, amit áraszt magából. 🙂 jól irányított és kreatív ötletei voltak. Én bárkinek szívből ajánlom Gergőt, mert mindenki azt fogja tőle kapni, amit elvár vagy megálmodott magának. 🙂 "

SZABÓ ORSOLYA

RÉGI NORBERT
"Gergő nem csak egy profi fényképész, de pontosan tudja, hogy mi kell az embereknek. Sokkal többet kaptam tőle, mint egy kellemes hangulatú fotózás és iszonyatosan jó képek. Nagyon hálás vagyok neki. Látszik, hogy hivatás szerűen űzi a szakmát! Köszönöm!"

RÉGI NORBERT

NAGY GABRIELLA
"Én nagyon jól éreztem magam a közös munkán, közvetlen és laza volt a hangulat, ami segített ellazulni. Valahogy így természetesnek éreztem a közeget. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Gergővel való munkát. Köszönöm! 🙂 "

NAGY GABRIELLA

LUCA & TOMI
"Gergő már korábban is készített rólunk képsorozatot, ami szuperül sikerült, így nem volt kérdés számunkra, hogy Ő lesz az esküvői fotósunk is. A csapata segítőkész, rugalmas, és szakértelemmel végzi a munkáját. Csak ajánlani tudjuk Őket mindenkinek!"

LUCA & TOMI

ANDI & NORBI
"Örülünk, hogy Gergőt választottuk, hogy megismerhettük és még biztosan fogunk találkozni! 🙂 Maximálisan azt kaptuk, amire számítottunk. Gyönyörű képsorozat született rólunk, örök emlék, amit büszkén mutogathatunk majd a gyerekeinknek! 🙂 További sok sikert kivánunk az élet minden területén!"

ANDI & NORBI

ALÍZ & PETI
"Könnyű és nagyon jó volt Gergővel dolgozni! Nagyon rugalmas, kreatív, közvetlen és segítőkész! Elképzeléseinket 110%-ban megvalósította! 🙂 Profi képek profi fotóstól! Jó volt vele dolgozni, és biztosak vagyunk benne, hogy életünk többi fontos pillanatát is vele szeretnénk megörökítettni! Még egyszer köszönjük! További sok sikert kívánunk az élet minden területén!"

ALÍZ & PETI

ANNA & MIKI
"Nagyon jó választás volt Gergőt felkérni a fotózásra. Nyitott a helyszín-választás tekintetében, így mi Balatonfüreden készítettük a kreatív esküvői képeinket. Fiatalos, mai trendeket ismerő fotós, nyitott az ötleteinkre, és gyorsan dolgozik, hamar összhangba kerültünk egymással. Egy hónapja volt az esküvőnk, de édesanyám azóta is, minden nap végig nézi a fotósorozatot. 🙂 "

ANNA & MIKI

MAGDI & TOMI
„Gergő volt az esküvői fotósunk, a képeink magukért beszélnek! Minden fontos pillanat megörökítésre került, amiért nagyon hálásak vagyunk neki. Fiatalos, lendületes a munkastílusa és tele van szuper ötletekkel.”

MAGDI & TOMI

ILDI & SANYI
"Gergő stílusa, korábbi képei megtetszettek nekünk, ezért felkértük fotósnak. Nagyon izgultunk a jegyes fotózás előtt, mivel még nem készültek rólunk beállított képek. Gergő profihoz mérten a legjobb oldalunkat hozta ki belőlünk, szuperek lettek a fotók; így nem volt kérdés: irány az esküvő. Gyönyörűek lettek a fotók, és a drónos videó mindenki kedvence lett, csak ajánlani tudjuk!"

ILDI & SANYI

ÉVA & ZOLTÁN
"Nagyon gördülékenyen ment a fotózás és pillanatok alatt feloldódott minden feszültségünk. Nagyon szépek lettek a képek és élveztük az együtt dolgozást, Köszönjünk! 🙂 "

ÉVA & ZOLTÁN

ANDI & GÁBOR
"Köszönjük Gergő, hogy te fényképeztél bennünket az esküvőnkön, a nap egyik legnagyobb élménye volt. A képek is gyönyörűek lettek, remélem még lesz olyan alkalom, amit meg akarunk fotóssal örökíteni, mert biztos, hogy téged fogunk újra választani!" 🙂

ANDI & GÁBOR

LILI & ZSOLA
"Gergő töretlen odaadással követte végig életünk legszebb napját, tele kreativitással és vidámsággal. Személyében olyan fotósra találtunk, aki az esküvőnk megörökítését diszkréten, észrevehetetlenül mégis hivatása teljes tudatában tette. Abszolút ki tudtuk élvezni annak a napnak minden pillanatát még a fotózás alatt is. Semmire nem volt gondunk, Gergő ötletek sokaságával érkezett és azonnal alkalmazkodott a hely adottságságaihoz és bármilyen váratlan körülményhez. Végeredményül gyönyörű képeket és a képekből szerkesztett „kis filmet” kaptunk, amiket visszanézve újra és újra átéljük azt a felejthetetlen napot. Mindenkinek ajánlom, aki az esküvője napját élvezni szeretné a párjára és önmagára figyelve, mégis profi fotós munkájának gyümölcsét szeretné viszontlátni az aznap készült képekben!"

LILI & ZSOLA

RAMI & NORBI
"Gergő az esküvőnk napján reggeltől hajnalig velünk volt, és fáradhatatlan lendülettel végezte a munkáját. Kétségtelen volt, hogy a precíz, alázatos munkája eredményeképpen nem születhetnek mások, mint szuper, felejthetetlen képek! Az egész fotózás jó hangulatban, kreatív ötletekkel telt és azóta is gyönyörködünk az aznap készült képekben! Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki egy szuper, profi fotóst szeretne maga mellett tudni a nagy napon! 🙂 "

RAMI & NORBI

NOÉMI & ISTVÁN
"Elérkezett hozzánk is a Nagy Nap és, mint első házasok nagy izgalommal vártuk. Gergőt választottuk, hogy örökítse meg nekünk ezt a csodás napot. Nem csalódtunk, sőt nagyon pozitív emlékek lettek! Sosem voltunk fotózáson, így fogalmunk sem volt mit kell tennünk. 🙂 Sok kreatív ötlettel állt elő Gergő és szuper képek készültek! 🙂 A Nagy Nap tökéletes volt aminek nagy részét a képeken is visszanézhetjük. Nagyon szépen köszönjük! 🙂 "

NOÉMI & ISTVÁN

ANCSA & ANDRÁS
"Gergő családtagként volt jelen az esküvőnkön, de túl komolyan vette a kérésünket és a mulatozás helyett folyton lesben állt a fényképezőgépével, lenyűgözött a kreativitásával és profizmusával, ahogy alkalmazkodott és feltalálta magát, mi pedig csak mosolyogva hagytuk, hogy a lendülete magával sodorjon minket is. Ennek eredményeképpen csodálatos fotókat kaptunk tőle. Köszönjük! 🙂 "

ANCSA & ANDRÁS

NÓRI & IZABELL & KRISZTIÁN
"2 éves kisgyerekünkkel mentünk családi fotózásra. Bár Izabell nagyon eleven és nehéz Őt lefotózni, Gergőnek sikerült és nagyon jók lettek a képek! Nagyon türelmes és kedves mindenkinek ajánljuk Gergőt!"

NÓRI & IZABELL & KRISZTIÁN

FANNI & BALÁZSKA & MILÁN
"Már második alkalommal választottuk Gergőt családi fotóink készítéséhez. Még egyszer sem csalódtunk az elkészült képekben, mivel rendkívül türelmesen, kreatívan és vidáman telt a fotózás. Szívből tudom Gergőt ajánlani bármilyen évszakban családi fotózásokhoz is. Képeink ősszel és télen készültek, talán két nem éppen ideális évszakban a fények, színek és az időjárás szeszélyessége miatt, mégis fantasztikus lett a végeredmény mindkét alkalommal. A fotók csodálatos emlékként díszítik lakásunkat a saját kis családfánkon. Köszönjük!"

FANNI & BALÁZSKA & MILÁN

NIKI & MÁTÉKA & JANI
"Régóta szerettünk volna egy családi fotózást. Első gyerekes szülőkként ennek az alkalomnak kiemelt jelentősége volt hiszen nekünk most minden a gyerekről szól. Ugyanakkor azt is tudjuk hogy az ilyen kisgyerekeket az egyik legnehezebb fotózni hiszen már túl mozgékonyak és önállóak, hogy egy helyben maradjanak és "bájosak" legyenek. Szóval egy ilyen eseménynél a fotósnak kiemelt szerepe van, mert nem csak profinak kell lennie, hanem türelmesnek, olykor gyorsnak, rugalmasnak (hogy alkalmazkodni tudjon a gyerek igényeihez), kreatívnak, megértőnek. Nos Gergővel mindez összejött: A fentebb felsoroltak mind megvannak benne, a fotózás nagyon jó hangulatban telt így örök emlék marad, akárcsak a képek amik tényleg tökéletesek lettek. Úgyhogy mi mindenkinek csak ajánlani tudjuk, és bármikor szívesen újra a gépe elé állunk, ülünk, fekszünk. Köszönjük! 🙂 "

NIKI & MÁTÉKA & JANI

Az oldalon található tartalmak (szövegek, képek) jogvédettek. Felhasználásuk kizárólag az oldal tulajdonosának írásos engedélyével lehetséges! A honlap sütiket használ... Bővebben

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás