NINCS MEGFELELŐ KÉPED A TÁRSKERESŐKRE? 

“Ne ítéld meg a könyvet a borítójáról!”

Nos ez a társkeresőknél pont fordítva van! Hatalmas a harc a figyelemért, ezért a képek döntik el ki lesz népszerű a nőknél!

DE MIÉRT MÁS EZ, MINT BÁRMILYEN MÁS PORTRÉ FOTÓZÁS?

Ugyan sok fotós készít társkeresőre képeket, de ezek nagy része arról szól, hogy menj el egy stúdióba és csinálj úgy, mintha profi modell lennél.

Semmi természetesség nem árad azokból a képekből, így eredménye se lesz…

 ✔ Modern társkereső stratégiák alapján készülnek a képek

✔ Kis történetekkel mutatunk be képekben (hobbik, munka, sportolás)

✔ Nem készülnek stúdióban képek, így garantált, hogy egyedi képeid lesznek

ÉRDEKELNEK A TÁRSKERESŐ FOTÓS CSOMAGOK?

Nézd meg az áraimat, 4 csomagból tudsz választani.

Érdekel!

NEM VAGYOK OLYAN FOTÓS, MINT A TÖBBI!

társkereső könyv megoldókulcs az online társkeresésben
Annyira az életem lett felkutatni a tökéletes társkereső stratégiákat, hogy az évek alatt megszületett az első könyv: Megoldókulcs az online társkereséshez címmel, aminek a társszerzője vagyok.

Nekem nem csak az a feladatom, hogy fényképező gombokat nyomkodjak, hanem a folyamatosan változó trendeket figyelem és a működő stratégiákat építem be a fotózásaimba. Mert lényeg mindig a részletekben rejlik!

Fedezd fel a társkereső könyvemet, ami egy lenyűgöző világba vezet, ahol az online társkeresés egyszerű és sikerekkel teli élmény!


VÉLEMÉNYEK RÓLAM

A TÁRSKERESŐ FOTÓZÁS UTÁN:

MAGYAR SZTÁROK RÓLAM MONDTÁK:

 • “Gergővel nagyon jól ment a fotózás, gyorsan és precízen dolgozott. Nagyon tetszettek a képek amiket rólam készített, csak ajánlani tudom mindenkinek!”
  CSEPREGI ÉVA
  CSEPREGI ÉVA
  énekesnő
 • „Nagyon jó volt a közös munka Gergővel, már a nyers képeknél éreztem, hogy tetszeni fog a végeredmény! Nagyon együttműködő volt és nyitott az ötleteimre, de szerettem, hogy közben van saját elképzelése is a dolgokról! Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni!”
  ISZAK ESZTI
  ISZAK ESZTI
  MŰSORVEZETŐ
 • "Egy picit mindig félek, ha egy új fotóssal dolgozom együtt, vajon mennyire tudunk majd egymásra hangolódni. Gergővel már az első pillanattól abszolút gördülékenyen ment a közös munka. Gyors, precíz és nagyon jó meglátásai vannak! Köszönöm a közös munkát!"
  HORVÁTH ÉVA
  HORVÁTH ÉVA
  Modell
 • "Gergőnek a képei tele vannak élettel. Elképesztő érzéke van ahhoz, hogy megragadja a pillanatot."
  SZABÓ PÉTER
  SZABÓ PÉTER
  MOTIVÁCIÓS ELŐADÓ
 • „Gergő egy fiatal, energikus és igazán kreatív fotós, megvan benne az az alázat, ami egy fotózáshoz kell! Nagyon jó hangulata volt a fotózásnak, igazából semmi negatívot nem tudnék mondani, a képek is szuperek lettek!”
  ALESKA
  ALESKA
  Modell
 • "Amennyiben azt szeretnéd, hogy jó hangulatban remek képek készüljenek rólad, bátran ajánlom G-t. Már a helyszínek kiválasztása alatt érzed majd mennyire szereti amit csinál, és a tökéletes minőségre törekszik!"
  FREDDIE
  FREDDIE
  Énekes

MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ TANÁCSADÁST NYÚJTUNK!

társkereső tanácsadó csapat
Egy 5 fős társkereső elemző csapat segít a tökéletes online társkereső profilod kielemzésében és megalkotásában.

A csapat tagjai: 3 nő és 2 férfi, akik más munkakörökből jönnek, eltérő ízléssel és életkorral.

Amiért mégis jobban tudunk segíteni, mint bárki a családodból, hogy nem vagyunk elfogultak és a valós véleményünket kapod meg. Illetve társkereső stratégiákat használunk a képek kiválasztásán át a bio leírásokig.

Több, mint 40 társkereső platformot ismerünk, így az igényeidhez igazodva tudjuk ajánlani a legjobbakat személyre szabva.


SZIA

GERGŐ VAGYOK

grób gergő társkereső fotós

Ha kérdésed lenne a társkereső fotózással kapcsolatban, itt tudsz írni nekem: