GG Photography logó black

Sztár Fotózásaim

Nézd meg a magyar hírességekről készült portré képeimet.

Freddie 5 - GGP low

"Amennyiben azt szeretnéd, hogy jó hangulatban remek képek készüljenek rólad, bátran ajánlom G-t. Már a helyszínek kiválasztása alatt érzed majd mennyire szereti amit csinál, és a tökéletes minőségre törekszik!"

- Freddie -

“Gergővel nagyon jól ment a fotózás, gyorsan és precízen dolgozott. Nagyon tetszettek a képek amiket rólam készített, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

- Csepregi Éva -

"Baromi jó képek lettek, köszönöm!"

- Törőcsik Dániel -

Horváth Éva 4 - GGP low

"Egy picit mindig félek, ha egy új fotóssal dolgozom együtt, vajon mennyire tudunk majd egymásra hangolódni. Gergővel már az első pillanattól abszolút gördülékenyen ment a közös munka. Gyors, precíz és nagyon jó meglátásai vannak! Köszönöm a közös munkát!"

- Horváth Éva -

Teljesen elégedettek voltunk az egész napos fotózáson a képekkel, köszönjük!"

- Geszti Péter -

Iszak Eszti 1 - GGP low

„Nagyon jó volt a közös munka Gergővel, már a nyers képeknél éreztem, hogy tetszeni fog a végeredmény! Nagyon együttműködő volt és nyitott az ötleteimre, de szerettem, hogy közben van saját elképzelése is a dolgokról! Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni!”

- Iszak Eszti -

"Gergőnek a képei tele vannak élettel. Elképesztő érzéke van ahhoz, hogy megragadja a pillanatot."

- Szabó Péter -

Aleska 5 - GGP low

„Gergő egy fiatal, energikus és igazán kreatív fotós, megvan benne az az alázat, ami egy fotózáshoz kell! Nagyon jó hangulata volt a fotózásnak, igazából semmi negatívot nem tudnék mondani, a képek is szuperek lettek!”

- Aleska -

Chris Lawyer 4 - GGP low

"Gergővel nagyon gyorsan és hatékonyan tudtunk dolgozni. Jó érzékkel fedezte fel milyen helyzetekben érzem magam természetesen és kényelmesen. Rengeteg ötletet hozott a fotózásra, amelyek közül ki tudtam választani a személyiségemmel összeilleszthető elképzeléseket!"

- Chris Lawyer -

Lola 1 - GGP low

"Azt szeretem ezekben a képekben, hogy nem egy idegen nő néz vissza rám. A célunk az volt, hogy a hétköznapi énemet mutassuk meg, milyen vagyok, hogy viselkedem a színpadon kívül. Egy percig sem éreztette velem Gergő, hogy pózolnom kellene, vagy máshogy viselkednem. Az eredmény pedig abszolút természetes lett."

- Lola -

Fehérvári Gábor Alfred (Freddie) 3

Freddie

Csepregi Éva

Törőcsik Dániel 1

Törőcsik Dani

Horváth Éva 2

Horváth Éva

Geszti Péter

Iszak Eszti 3

Iszak Eszti

Szabó Péter 1

Szabó Péter

Sáfrány Emese (Aleska) 4

Sáfrány Emese Aleska

Chris Lawyer 3

DJ Chris Lawyer

Lola 5

Lola

Ha tetszettek a képek, akkor remélem találkozunk egy fozótás során, hogy rólad is igényes ütős képeket készítsek!

Rád is igaz hogy?

➤ NINCS SOK IDŐD ISMERKEDNI!

➤ NEM ÍRNAK VISSZA A LEGSZEBB LÁNYOK!

➤ CSAK RÉGI KÉPEID VANNAK, NINCSENEK FRISSEK!

Nézd meg ezt a társkereső fotós reklám videót és érteni fogsz mindent:

Ha felkeltette az érdeklődésedet a társkereső fotózás, írj és beszéljünk meg egy időpontot, amikor telefonon részletesen elmagyarázom hogyan zajlik nálam a fotózás.

Tudod miért nem foglalkozik
ezzel a témával egy társkereső cég sem?

Mert nekik az a céljuk, hogy megnehezítsék a dolgodat, hogy mégtovább használd a felületüket, és vedd igénybe a fizető szolgáltatásaikat.